Halal Teddy beertjes- jelly 12 stuk X 100 gram

8.72 Exclusief BTW

Jelly beertjes zijn zachte gummy’s die voorzien is van een halal certificaat. Dit product is gluten- lactosevrij. Bij de bestelling krijgt u 12 zakjes van 100 gram

Uitverkocht

Beschrijving

Ingrediënten: glucosesiroop, water, suiker, maiszetmeel, gelatine (halal), voedingszuur: citroenzuur; plantaardige olie (palm, cocos), glansmiddel: carnaubawas; smaakstoffen, zuurteregelaar: natriumcitraat; kleurstoffen: E100, E120, E123.

Allergie informatie: Vrij van gluten, soja, lactose. Bevat gelatine (halal)

Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.